Eğitimci Osman Genç Milletvekilli Adaylığı için görevinden istifa etti

Akyazı Milli Eğitimin kıdemli öğretmenlerinden Osman Genç Milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifade etti.

295dea03d8d862de9871c7275561043f.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

İstifasını Facebook hesabından duyuran Osman Genç  Aday Adaylığını “İYİ” Partiden koyacağını bildirdi.

Osman Genç mesajında şunları söyledi.

“Yıllarımı verdiğim ilahi kelimetullah davasını sonsuza kadar yükseltmek, Milletvekilliği adaylığı için görevimden istifa ettim” dedi.  

27 Nis 2018 - 10:28 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Can öğrencilerin.misafir AkyazılıMerveAkyazı lı Esnaf Adam Gibİ AdamÖĞRENCİLERİNİZİNÖNÜ MAHALLESİ.Öğrencilerin.AkyaxılıGülşenFerhatİnönü Mahallesi adına NurcanKÜRŞAD - Osman Hocaya fetocu diyenler, Siz hiç mi ALLAH'TAN korkmuyor sunuz? Vallahi Osman Hocaya söz edenlere söylüyorum. O sizin, başınıza bir ip geçirir, mudurnu deresine götürür,su içirir. Eve götürür. Utanmaz adamlar. Hayatında faiz yemeyen, kredi kartı olmayan. Dürüstlüğüne söz söyleyenleri Allah'a havale ediyorum. Sizinle sırat köprüsünde görüşürüz.Siz sözde egitimcisiniz yahu Ülkesine sahip çıkanın yanında degilde taaa okyanus ötesinden beslenen bir partiye geçmenin mutlulugunu yaşıyorsunuz yani feto partisi çünkü fetocunun destegini alan bu chp ve iyi parti sözde Ülke yönetimine talip YA SİZİN KENDİNİZE FAYDANIZ YOK ki Ülke YÖNETESİNİZ SİZİ BU MİLLET 24 Haziranda bakın nasıl sandıga gömüyor görünOsman hocamız çok yönlüdür. Bir anımı yazayım. Okula parasız gitmiştim Arkadaşlarım kantinden bir şeyler aldı. Beni kenarda gördü. Yanına çağırdı. İçeride para bir miktar para verdi. Dünyalar benim oldu. Bize sayısız kitap aldı. Araç gereç aldı. Bizden hiç para istemedi. Osman hoca, bize hep doğruluğu, paylaşmayı öğretti. Bağırırdı ama sonra gülmesini unutamayız.Alın size gözünüzün içine baka baka fetonun partisine bir destek daha.Allah size akıl fikir versin sizmi bu Ülkenin gelecegi olan ögrencilerimizi yetiştirme başarısı gösterdiniz .Yazıkki ne yazıkkkUZUN YILLARDIR BAŞARIYLA YÜRÜTTÜĞÜNÜZ GÖREVİNİZDEN AYRILMANIZ BİZİ ÇOK ÜZDÜ. BİZE DOĞRULUĞU DÜRÜSTLÜĞÜ ÖĞRETEN KENDİSİDE DOĞRULUKTAN HİÇ AYRILMAYAN ÖĞRETMENİMİZİN YAPSA ÇOK GÜZEL OLUR DEDİĞİMİZ AMA DÜRSTLÜKTEN SAPAMAYACAĞI İÇİN YAPAMAYACAĞI BİR İŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR. HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUNOsman hocam. Bütün öğrencilerin seninle. HAYDİ KOLAY GELSİN.Osman Hocam aday olmana üzüldük. İnşallah yakında seni okulumuzda görürüz. Senin okulda olman, millet vekili olmandan daha iyi. Bizimle kim şaka yapacak.MV adayı olduğuna çok ama. çok sevindik....

MEB' den ayrıldığınada çok ama çok üzüldük...!!!!!!Bu yıl çocuğu birinci sınıfa verecektim.Aday oldun, hayal kırıklığına uğradım. İnşallah aday olamazsın. Seneye birinci sınıfı okutursun. Seni unutmayacağız.Sevgili hocam, 5 yıl sınıf başkanlığı yaptım. bir dakika derse geç gelmedin. başkan olduğu unuttum. sen çok dürüstsün. bu iş senin işin değil. yine de Allah yarım etsin.siz bize çok şey oğrettiniz. ana oldun baba oldun, öğretmen oldu. selamlarUzun yıllar mahallemizde görev yaptınız, her okula gittiğimizde bizi son derece iyi karşıladınız. Bir gün okuldan geri kalmadınız. Bütün cocuklarımız sizi seviyor. Millet vekili olursanız başaracağınıza inanıyorum. Amma mahallemiz sizin gibi bir değeri kaybetmesine üzüleceğim. Allah dürüstlüğünü bozmasın.Hocam yakışır sana.Allah utandırmasın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Nisan 10:28