Ecevit Keleş'ten duygulu veda

Geçtiğimiz güne kadar CHP Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan Ecevit Keleş, aday olarak Raşit Dünya'nın açıklanmasının ardından, bir teşekkür mesajı yayınladı..

CHP'den büyükşehire aday adayı olan Ecevit Keleş merkezden gelen Raşit Dünya haberiyle şaşırmıştı..

CHP Eski İl Başkanı Ecevit Keleş aday adaylığı sürecinde de çalışmaların adaylığı kesinleşecekmiş gibi yoğun bir şekilde devam ediyordu.

CHP Genel Merkezi'nde geçtiğimiz günlerde yapılan 'Yerel Seçim' mesaisinin ardından birçok büyükşehirin adayıyla birlikte Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığının da adayı kesinleşmişti..

Yapılan yoğun toplantının ardından gelen bilgiler büyükşehir adayının Raşit Dünya olduğu yönündeydi. Gelen haberle şaşıran Ecevit Keleş, adaylığı kesinleşen ismin Raşit Dünya olmasının ardından kamuoyuna bir teşekkür mesajı yayınladı;

Ecevit Keleş'in açıklaması şu şekilde;

"10 Temmuz 2013 günü Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Başkanlığı'ndan istifa etmemle başlayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı sürecimde bizlere destek olan;

ziyaretlerimizde evlerine buyur edip misafir eden, dertlerini dinlediğimiz tüm hemşehrilerime,

ihmal edilmiş köylerimizde bizlerle yakından alakadar olan köylülerimize,

esnaf ziyaretlerimizde dükkanlarında çayını içtiğimiz şehrimizin esnaflarına,

sorunlarına eğildiğimiz, bizlere destek olan tüm öğrenci kardeşlerime,

aynı heyecanı paylaştığımız, aynı başarılı günleri hayal ettiğimiz Sakaryaspor sevdalılarına ve TATANGALARA

Sapanca Gölü başta olmak üzere her konuda bizlerden desteğini esirgemeyen kentimizin çevre duyarlılarına

temiz, ilkeli ve dürüst siyaset için çıktığımız yolda yanımızda yürüyen halkımıza,

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığına ve 16 ilçe örgütüne

ve benimle yol yürümüş tüm gençlerimize ve kadınlarımıza TEŞEKKÜR EDİYORUM.

BAŞARILAR DİLİYORUM

Partimizin göstermiş olduğu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımıza ve 16 ilçede belediye başkan adaylarımıza her zaman yanlarında olacağıma dair söz veriyorum ve kendilerine başarılar diliyorum.

BİZE BAKAN HERKES KENDİSİNDEN BİR ŞEY GÖRÜYOR

Bu yolculuğa çıktığımızdan bugüne kadar karşılığımızı her zaman milletin sinesinde gördük. Ayrıştırıcı siyaset atmosferine karşı durarak, herkesin bize baktığında kendisinden bir şey gördüğü çizgimizi bozmadık. Bir sosyal demokrat, bir milliyetçi, bir muhafazakar olarak, hukukun ve demokrasinin ilkelerinden asla kopmayan, milletin değerlerine sahip çıkan biri olarak, hakkaniyetli ve dürüst yönetim yolculuğunda bizlere gönül vermiş, destek vermiş, omuz vermiş halkımıza bir kez daha teşekür ediyor ve onlara canı gönülden kucaklıyorum.

ECEVİT KELEŞ "

20 Oca 2014 - 12:02 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

orhan günerM.Kemal Sayılı - ecevit bşk. biz daima seninyanındayız kabeden sendeğil genel bşk ve chp olacak ve bunun acısını yüm chpliler çekecek busaatten sonra ben ve ekibim seçim çalışmalarında yokuzKazanan Akp ,kaybeden Sakarya olmuştur..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ocak 12:02