Ecevit Keleş Esnafla Kucaklaştı

CHP'nin Sakarya Büyükşehir Adayı Ecevit Keleş, Akyazı'da esnafla bir araya gelerek dertleşti, sorunları dinledi.

VtkhDdUT9r.jpg
UxV8Cobnsv.jpg
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya’nın umudu sloganlarıyla ilgiyi her geçen gün üzerine toplamaya devam eden Ecevit Keleş dün Akyazı’da vatandaşla bir araya geldi. Esnaf ziyaretlerini de ihmal etmeden devam eden Keleş girdiği her dükkanda ilgiyle karşılandı. Esnafın sorunlarını dinleyen Keleş “ Bizim iktidarımız adaletli olacak, bugün yaşadığınız tüm sorunlar kötü birer anı olarak kalacak, Sakaryamız merak etmesin, güzel günler çok yakın"dedi.

ESNAF KELEŞ DEDİ

Öte yandan esnaf ziyaretleri sırasında, ziyaret edilen dükkanlarda çalışanların Keleş'i büyük bir sevgiyle karşıladığı gözlenirken, Keleş'in de genç yaşlı demeden herkesle kucaklaştığı görüldü. Ayrıca pek çok kişinin Keleş'e verdiği desteği dillendirerek; "Esnaf olarak zor günler yaşıyoruz. Evimize ekmek götürmek artık oldukça zor bunun değişmesi gerek ve bu yüzden Ecevit Keleş bizim tek umudumuz. Sakarya onunla tekrar canlanacak” şeklinde konuştuğu görüldü.

‘ASBESTLİ BORULAR GİDECEK’

Sakarya’nın alt yapısında kullanılan absestli su borularının insan sağlığını tehdit ettiğini vurgulayan Keleş “ Çoluğumuz çocuğumuz, anamız, bacımız, vatandaşımız çeşmelerinden akan sudan dolayı kanser riski altında. Asbestli su boruları derhal değiştirilmeli ve onların yerine çelik borular döşenmeli. Kimsenin canıyla ve sağlığıyla oynatmayız" dedi. Vatandaşın sağlığını tehdit eden asbestli boruların değişim planını da anlatan ve asbestli borulara sert tepki gösteren Keleş halkın sağlığını ön planda olduğunu defalarca vurguladı.

14 Şub 2014 - 17:25 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.