Ecel Onu Amerika'da Yakaladı

İlçemiz Kabakulak Mahallesi halkından Kenan ve Kemal Kılıç’ın babaları, Dursun Kılıç’ın ağabeyi, Mehmet Kılıç’ın kardeşi, Şadi Ak’ın eniştesi emekli öğretmen Nuri Kılıç (63) vefat etti.

Amerika’da bir üniversitede öğretim görevlisi olarak çalışan damadı Ali Yurtseven ve kızı İlknur Yurtseven’in yanına bir süre önce ziyaret amacıyla giden emekli öğretmen Nuri Kılıç, burada şeker komasına girerek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Yasal işlemlerin tamamlanmasının ardından cenazesi Türkiye’ye getirildi.

Cenazesi Kabakulak Mahallesi Camiinde kılınan öğle ve cenaze namazının ardından Kabakulak Mahallesi aile mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, milli eğitim camiası, öğrencileri, Kılıç ailesinin yakınları yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

İrtibat Tel

Şadi Ak : 0 533 447 48 11

Haber hacı İbrahim Aydın

26 Mar 2013 - 13:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.