Duygu Yüklü Gece

Akyazı Reşadiye İlköğretim Okulu düzenlediği muhteşem bir gece ile şehitlerimizi andı.

RAŞADİYE İ.ÖO DAN ŞEHİTLERİ ANMA GECESİ Akyazı Reşadiye İlköğretim Okulu düzenlediği muhteşem bir gece ile şehitlerimizi andı. 18 Mart Çanakkale zaferinin yıl dönümü ve şehitler günü dolayısı ile düzenlenen gece köyde salon olmadığı için Akyazı Halk Eğitimi Merkezi salonunda gerçekleşti. Gece saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Gecenin anlam ve önemini belirten konuşmayı okul Müdürü Süleyman Toğaç yaptı. Toğaç konuşmasında tarihinde birçok zaferler kazanmış olan Türk ulusu bu savaşlarda vatanı için birçok evladını da şehit vermiştir. Bugün güzel yurdumuzda hür, bağımsız ve mutlu yaşıyorsak bunu şehitlerimize borçluyuz. Bu özel gecede onları unutmadığımızı ifade ederek minnet ve şükran duygularımızla anıyoruz dedi. Daha sonra konuşan Reşadiye muhtarı İmdat Yılmaz da yaptığı konuşmada misafirlerine hoş geldiniz diyerek böyle mükemmel bir gece düzenleyen okul müdürü ve öğretmenlerine teşekkür etti. Gecede daha sonra sıra ile Çanakkale savaşları ve Atatürk'le ilgili slayt gösterisi, Şiirler, Mehmetçikler oratoryosu, şehit polis kızının mektubu, Çanakkale Zaferi tiyatrosu, bir şehit eşin haykırışı ve nefes adlı slayt gösterisi yer aldı. Okulun öğretmenlerinden Pınar Yılmaz'ın mükemmel sunuculuğunda, Fatma Coşkun, Tuğba Yılmaz ve Mehmet Mestan 'ın hazırladığı ve mükemmel bir şekilde sunulan gece salona sığmayan ve ayakta izlenen seyircilerden bol alkış almayı başardı. Şehitleri anma gecesine Dokurcun Belediye Başkanı Ruhi Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Okan Karaağaç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Papatya, Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Öz, Şoförler Odası Başkanı Hikmet Özgür, bazı muhtarlar ve Reşadiye köyü halkı katıldı. [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/124222.JPG[/RESIM][RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/230003.JPG[/RESIM] [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/204484.JPG[/RESIM][RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/e581b5.JPG[/RESIM] [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/97ac96.JPG[/RESIM][RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/d7ebd7.JPG[/RESIM] [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/469f08.JPG[/RESIM] [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/712609.JPG[/RESIM]

29 Mar 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.