Dün akşam neden elektrikler kesildi. İşte cevabı

Dün Akşam saatlerinde yaklaşık 1 saat süren Elektrik kesintisi yeraltı kablolarındaki arıza nedeniyle yaşandı. Sedaş ekipleri alternatif enerji vererek geçici olarak sorunu giderdi.

d72526b8b28f4b7dfc19435ad5ff3a9c.jpg
7c53089b519caa262e9775c7d27446cb.jpg
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazı'da dün akşam saatlerinde ilçenin tamamında yaklaşık 1 saat Elektrik kesintisi yaşanmıştı.Sedaş arıza ekipleri arızaya müdahale ederken Vatandaşların mağdur olmaması için ilçe geneline Alternatif yollarda enerji verdiler.

Sedaş ekipleri Ömercikler Mahallesi Şehit Furkan Caddesindeki arıza için çalışmalarına devam ediyor. Yapılan çalışmalar sonrası Vatandaşların tekrar mağdur olmaması için hat değişikliği işlemini gecenin geç saatlerinde yapacak.

23 Kas 2017 - 11:20 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

AKYAZIYI SEVEN KİŞİLERAkyazı lı Esnaf Adam Gibİ AdamAkyaxılı - arkadaşlar bu tür arızalar kablolar yer altında şase yapıyo ondan elerkrik kesiliyo rutin bakımlar deyil bilip bilmeden yorum yapmayalım.Bak sedaş bzler Akazının önce gelen esnaflarıyız bizim bir saatlik elektirik kesintsi kybımızın bedlini nasıl ödeyeceksiniz hakkım zhit olsun size kocaman yaz geçti yattınızda bu saguk hav ve çarşambayımı buldunuz esnaf bir hafta çarşambayı beklyor sen gel elektirikleri kes hakkım zehr olsun sana Allahın huzurunda alıcam hababerin ol sen bizden faturayı tahsil ederken kuruşuna kadar alıyorsun ama hakka sıra geldimi sen benim hakkımı yiyorsun zehir olsun sanaAkyazımızın büyük bir bölümü doğalgaz kullanmaktadır...Bu hat değişikliğimidir nedir sıcak havalarda niye yapılmadı...!!!??

Bula bula bu soğuk havayı mı buldun ey SEDAŞ ...!!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Kasım 11:20