Düğünde Maganda Kurşunu 1 yaralı

Seyfelerde düğünde silahla havaya ateş eden şahıs düğünne misafir gelen kişinin yaralanmasına neden oldu.

Düğünde Maganda Kurşunu 1 yaralı
GPlSQrVp.jpg
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Edinilen bilgilere göre Seyfeler Mahallesinde İlkokul bahçesinde Kına gecesinde ismi henüz öğrenilemeyen ve havaya ateş gencin Tabancasından çıkan Kurşun Düğüne Adapazarından gelen Enver Alkan (66) adlı kişiyi bacağından vurdu.

Seyfeler Mahallesindeki bir Kına Cemiyetine Misafir olarak giden Enver Alkan havaya ateş eden henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişi tarafından ayağından vuruldu.

Bir anda yere yığılan Enver Alkan’nın durumunu gören Mahalle sakinleri Ambulans ve Polis çağırdı.

Olay yerine gelen 112 Ambulans Sağlık ekipleri yaralanan Enver Alkan’a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Akyazı Devlet Hastanesine kaldırdı.

Bacağının bir tarafından girip karşıdan çıkan kurşun nedeniyle Kaval kemiğinde Kırık tespit edilen Enver Alkan’a Operatör Ortapeti Doktor Capbar Yılmaz tarafından müdahale edildi.

Ayağı alçıya alınan Enver Alkan’ın Pazartesi gününe kadar Akyazı Devlet Hastanesi Ortapedi Servisinde tedavi olacağı bildirildi.

Bacağından vurulan Enver Alkan kendisini kareli Gömlekli Kirli Sakallı genç birinin vurduğunu söyledi.

Polis Yaralıyı getiren Ambulansı takip eden şüpheli bir kişiyi gözetim altına aldı

Polis Akyazı Devlet Hastanesi Güvenlik Kameralarından Şüpheli kişinin görüntüsünü alarak yaralı Enver Alkana ve yanındakilere göstererek zanlının kimlik tespitini yapıyor

Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

14 Haz 2014 - 00:32 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.