Dr.Gülşah Yılmaz göreve başladı

Akyazı ilçe sağlık müdürü Dr. Gülşah Yılmaz Doğum iznini tamamlamasının ardından göreve başladı.

15.Ağustos'ta Doğum İznine ayrılan Akyazı İlçe sağlık Müdürü Dr. Gülşah Yılmaz  beş aylık ayrılıktan sonra Akyazı ilçe sağlık müdürlüğündeki görevine yeniden başladı.

ilçenin sevilen hekimlerinden Ortopedi Uzmanı Dr.Cabbar Yılmaz’ın eşi ve Akyazı ilçe sağlık müdürü Dr Gülşah Yılmaz  yaptığı kısa açıklamada şunları söyledi.

ilçede hizmet yapmayı personelimi çok özlemiştim beş aylık ayrılık nihayet sona erdi ve tekrar görevimin başındayım.

hizmetlerimize ve seminerlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz ben yokken bile beni aratmayan yaptıkları sosyal aktiviteler ile halkımızı bilinçlendirmeye devam eden değerli personelim ile guru duyuyorum sağ olsunlar yokluğumuzu hissettirmediler  hazırlamış olduğumuz projeleri harfiyen yerine getirdiler" dedi.

21 Oca 2015 - 11:16 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.