Dostlukları devam ediyor

Gazeteci Kenan Certel ile Denizbank Adapazarı Şube Müdürü Mehmet Arıcı arasında ki yıllara dayanan dostlukları aynı düzeyde devam ediyor.

f7d1031d43589da5eae0a2668e16ae90.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Gazeteci Certel Banka Müdürü Mehmet Arıcı’nın uzun yıllar AK Bank Akyazı Şube Müdürü olarak görev yaptığını. Görevi süresinde Akyazılılarla kurduğu güzel iletişim sonucu kendini sevdirmeyi başardığını belirterek, benim Bankalarla hiç işim olmaz ama Sayın Arıcıyla olan dostluğumuzun başlangıcı uzun yıllara dayanır. Saygılı davranışları benimle kendisi arasında güçlü bir bağın oluşmasına neden olmuştur. AK Bank Şube Müdürlüğü yaptığı günden bugüne kadar bu dostluğumuz düzeyli bir şekilde sürmektedir dedi.

Mehmet Arıcı’da AK Bank Akyazı Şubesinde göreve başladıktan sonra Akyazılılarla iyi bir iletişim kurdum. Onlar beni sevdi bende onları sevdim. AK Bank’tan emekli olduktan sonra bu defa bana Denizbank’ın getirdiği teklif üzerine bir kez daha Akyazılı dostlarımla bu defa Denizbank Şube Müdürü olarak buluştum. Şu anda Denizbank Adapazarı Şubesinde görevimi sürdürüyorum. Akyazı’da çok sayıda sevdiğim ve s aydığım dostum var Kenan Bey de onlardan biri. Bugün beni ziyarete geldi çok memnun oldum. Bende fırsat buldukça Akyazı’ya gider dostlarımla hasret gideririm dedi ve yaptığı ziyaret içinde Kenan Certel’e teşekkür etti.

20 Haz 2018 - 14:55 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.