Dokurcun Dedeler Mahallesinde Geleneksel Hıdırellez

Akyazı’ya bağlı Dokurcun Dedeler mahallesinde her yıl yapılan geleneksel Hıdrellez mevlidi yapıldı.

3bc3db7e96cffa11bbf429038ea84fbd.jpg
04d948b25f7be86a50667ad1e6a86e26.jpg
+7
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazı’ya bağlı Dokurcun Dedeler Mahallesinde yapılan Hıdrellez mevlidi her yıl olduğu gibi bu yılda vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Hıdrellez şenlikleri mevlidine Belediye başkan yardımcısı Mehmet Çakmak, İlçe Jandarma Komutanu Mustafa Hekimoğlu, Muhtarlar Derneği başkanı Bekir Durmuş, çevre Mahalle muhtarları, Din görevlileri ve çok sayıda davetli katıldı. Programda Mahalle Muhtarı Cevdet Tekin küçük çocuklara hediye vererek sevindirdi.

Dedeler Mahalle Muhtarı Cevdet Tekin şenliklere gelen misafirleri ilgiyle karşılayarak katılımlarından dolayı memnuniyetlerini ifade edip teşekkür etti.

Hacı İbrahim Aydın

07 May 2017 - 10:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.