Dokunulmazlık fezlekesi TBMM'ye gönderilen Dişli'den ilk açıklama

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli ile 7 CHP'li 12 HDP'li için dokunulmazlık fezlekeleri TBMM'ye gönderildi.

MEDYABAR.COM.- TBMM'nin internet sitesi, Meclis'e gelen fezlekeler açıklandı.

 

Hakkında fezleke olan vekillerler arasında  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Şaban Dişli de bulunuyor.

 

Başbakanlık tezkeresinde Şaban Dişli'nin dokunulmazlığının kaldırılması talep ediliyor.

 

TBMM'ye bugün akşam üzeri 18 dokunulmazlık fezlekesi gönderildi.

 

 

ŞABAN DİŞLİ HAKKINDA DA FEZLEKE

TBMM'ye gönderilen son fezlekenin ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Şaban Dişli hakkında olduğu öğrenildi.

 

Dokunulmazlıkların kaldırılmasına ilişkin fezleke, Başbakanlık tarafından Meclis'e gönderildi.

 

Şaban Dişli'nin kardeşi, Genelkurmay Başkanlığı Stratejik Dönüşüm Başkanı Tümgeneral Mehmet Dişli, 15 Temmuz darbe girişimine katıldığı gerekçesiyle tutuklu bulunuyor. Mehmet Dişli'nin darbe girişimini planlayan 'Yurtta Sulh Konseyi'nin üyesi olduğu ifade ediliyor

 

DİŞLİ 'YARIN BAKACAĞIM'

 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı  Şaban Dişli dokunulmazlığının kaldırılmasıyla ilgili fezlekeyle ilgili medyabar.com editörüne 'Yeni öğrendim. Fazla bilgi sahibi değilim. Yarın bakacağım' dedi..

02 May 2017 - 23:52 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

mematiAkyaxılıREİS - hiç kahretmeyin şaban abi yerinde kalır kalmasıda gerekirAK Parti Bu ve bunun benzeri kanburlardan inşallah enkısa zamanda kurtulur...SONUÇ ÖNEMLİ BAKALIM GÖRELİM NASIL BİR YAPTIRIM OLUCAK GÖRELİM ADALET YERİNİ BULACAKMI

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Mayıs 23:52