Doğa Yürüyüşlerinin İlk Durağı Acelle

Büyükşehir Belediyesi Doğa Yürüyüşleri Karagöl-Acelle Parkuru’nda gerçekleşen yürüyüş ile başladı. Şehrin eşsiz güzellikleri arasında yürüyüş yapmanın ayrıcalığını yaşayan doğaseverler, Büyükşehir Belediyesi’ne etkinlik için teşekkür etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Doğa Yürüyüşleri, Karagöl-Acelle Parkuru ile başladı. Şehrin doğal güzellikleri arasında yürüyüş yapmanın ayrıcalığını yaşayan doğaseverler, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Doğa tutkunları keyifli bir Pazar gününü daha geride bıraktı. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Doğa Yürüyüşleri 2 Nisan Pazar günü Turnalık Yaylası – Dırım Dırım Yaylası – B. Yayla Geçişi ile deva edecektir. Doğaseverler hafta içerisinde kurumsal internet sayfası (www.sakarya.bel.tr) üzerinden yürüyüşe kayıt yaptırabilirler” ifadeleri kullanıldı.

27 Mar 2017 - 14:08 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.