Dikkat yüksek sıcaklık uyarısı!...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre ilimizde bugün yaşanacak hava sıcaklığı yaşlılar ve çocuklar için tehlikeli seviyelere çıkacak.

MEDYABAR.COM-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre bugün ilimizde yaşanacak sıcaklıklar insan sağlığına tehlike oluşturabilecek seviyelere yükselecek. Termometreler en yüksek 33 dereceği gösterirken hissedilen sıcaklığın 39-40 derece dolaylarında olması bekleniyor.

 

Özellikle yaşlıların ve çocukların saat 12.00 ve 15.00 civarlarında dışarı çıkmamalarında fayda var. Ayrıca ilimizde ki sahillerde tatil yapan vatandaşlarımızın denize girerken güneş çarpmasına karşı dikkatli olunması uyarılarında bulunuldu.

 

İşte saat saat hava tahmini tablosu;

 

26 Tem 2017 - 11:17 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.