Dikkat! Meteoroloji'den son dakika uyarısı

23 Ekim Pazartesi gece ve 24 Ekim Salı günü Marmarada sağanak yağışlar beklendiği belirtildi.

23 Ekim Pazartesi gece ve 24 Ekim Salı günü Marmarada sağanak ve yer yer gök gürültülü saganak yağışlar lar bekleniyor. Yağışların Marmara'nın batısında kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

 

25 Ekim Çarşamba günü yağışlı sistemin Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ile Batı Karadeniz'de etkili olmaya devam edeceği ve yağışların Batı Akdeniz ile Marmara'nın kuzeyinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

SICAKLIK 6-8 DERECE DÜŞECEK

Yağışlı sistemin 26.10.2017 Perşembe günü Marmara'nın doğusu7.10.2017 Cuma günü  sonra yurdumuzu terk edeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının yarın önemli bir değişiklik göstermeyeceği, Salı günü yağışlı sistem ile birlikte batı bölgelerde, Çarşamba günü iç, Perşembe günü Kuzeydoğu kesimlerde 4-8 derece azalacağı, ancak Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında Salı ve Çarşamba günleri güneyli rüzgarın etkisiyle 6-8 derece artacağı tahmin ediliyor.

22 Eki 2017 - 15:46 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.