Detay Haber Ve Foto

YAŞAR YAZICI BUGÜN MAZBATASINI İLÇE SEÇİM KURULUNDAN ALDI

YAZICI MAZBATASINI ALDI Akyazı belediye başkanı Yaşar Yazıcı 29 Mart yerel seçimlerinde 3 oy farkla kazanan daha sonra Saadet Partisi tarafından yapılan itirazlar nedeni ile 12 gün geciken mazbatasını aldı. Perşembe günü saat 10.00 civarında ilçe seçim kuruluna gelen Yaşar Yaşar Yazıcı'ya İlçe başkanı Osman Karaoglan ve yeni meclis üyeleri ve bazı partililer eşlik etti. Yaşar Yazıcı mazbatasını ilçe seçim kurulu başkanı Hakim Hasan Küçükosman dan aldı.AKP li heyet daha sonra toplu olarak Akyazı belediyesine gittiler. Belediye binasında vatandaşların tebriklerini kabul eden Başkan Yaşar Yazıcı konu hakkında açıklamaları daha sonra yapacagım.şimdi hemen meclisi toplamamız gerekiyor.yarın (Cuma) günü saat 15.00 te meclis toplantısını yapacagız dedi. [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/805a02.JPG[/RESIM] [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/732413.JPG[/RESIM] [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/747874.JPG[/RESIM] [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/a6a475.JPG[/RESIM]

09 Nis 2009 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.