DESTEĞİ BÜYÜK YERDEN

Milletvekili aday adaylığına kesin gözüyle bakılan Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aziz Duran Ankara'da yoğun kulis yapıyor...

Milletvekili aday adaylığına kesin gözüyle bakılan Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aziz Duran Ankara'da yoğun kulis yapıyor... Ak Partinin 2008 yılındaki yerel seçimlerde Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday göstermediği, seçimler sonrasında Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı kuruluş bir olan Belplast Genel Müdürlüğüne getirilen Büyükşehir Belediyesi eski Başkanlarından Aziz Duran, haftanın 5 günü Ankara'da hafta sonu ise Adapazarına geliyor. Aziz Duran, aday gösterilmediği yerel seçimlerde, Ak Partiden milletvekili adayı yapılacağı, hatta bunun sözünün de kendisine verildiği konuşulmuştu.. Önümüzdeki yıl yapılacak olan genel seçimler öncesinde Duran'ın adaylığı iyice dillenmeye başladı.. Ankara'da yoğun kulis yapan Aziz Duran'ın en büyük destekçisinin ise, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile olduğu söyleniyor. Ak Parti içerisinde ağırlığı olan ve 2008 yılı seçimlerinde 4ncü kez Ak Partiden aday olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek'in, Duran'a milletvekilliği süreçinde destek verdiği Ankara kulislerinde konuşuluyor. Duran'ın Ak Partile yakınlığıyla bilinen Demiryol İş Sendikası Genel Başkanı Ergün Atalay ile de Ankara'da sık sık biraraya geldikleri ifade ediliyor.

19 Ara 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.