DEPREMİN 4. GÜNÜNDE ADAPAZARI (VİDEO)

17 Ağustos Depremin'de şehir merkezi'nin yüzde 80'i yıkılan Adapazarı'nın görüntüleri... O görüntülerde belki sizde varsınız.

Depremin 4ncü gününde Adapazarı Marmara Depremi sonrasında şehrin gösteren bölümü almamızın nedeni ise orta hasarlı binaların yıkılmasının tartışıldığı bugünlerde deprem gerçeğinin gözardı edilmemesi gerekmektedir. Şehir merkezindeki görüntülerde acı yaşayşan Adapazarlı'lar yaşadıklarını kameralara anlatıyorlar... Görüntülerde çok katlı binaların nasıl iskambil kağıdı gibi yıkıldığını görebilirsiniz. Dönemin Karasu Kurudere Belediye Başkanı Celal Belgin'in depremin 4ncü gün Adapazarı'na gelerek kamerayla gezerek izlenimlerini anlattığı bu görüntüler aslında bir tarihi belge olacak nitelikte Bu görüntüleri izlerken dikkat etmenizi istediğimiz detay ise Çark Caddesi'nin o günkü halini dikkatlice bakmanız... İlk bölümünü bugün yayınladığımız bu görüntülerin yaklaşık 2 saatlik tamamı medyabar.tv'de yayınlanmaktadır.. Bu görüntüler için önce Celal Belgin'e sonra da Akyazılı meslekdaşımız gönül dostu Remzi Armağan'a teşekkürü bir borç biliyoruz...

15 Ara 2011 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.