Deniz dönüşü facia.. 2 ölü 2 yaralı

Adapazarı-Kaynarca duble yolunda,haftasonu denize girmek için gittikleri Kefken sahilinden dönen içerisinde 4 gencin bulunduğu otomobil bariyerlere çarptı. Kazada gençlerden 2'si öldü, 2 kişi de yaralandı

MEDYABAR.COM:

Serhat Yağız'ın haberi...

Kaza, Adapazarı-Kaynarca Duble yolu, Adapazarı yönünde saat 20.00 sularında meydana geldi.

 

Alınan bilgiye göre duble yolda seyir halinde olan Nihal Söğütlü yönetimindeki 06 MSH .. plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Araç, yolda bir süre bariyerle çarptıktan sonra durdu.

 

Araçta bulunan sürücü Nihal Söğütlü ve Mustafa Baş, kaza esnasıdna kapıları açılan otomobille bariyerler arasına sıkışarak feci şekilde can verdi. Aracın arka koltuğunda bulunan Ömer Melih K.(22) ve Sevde B.(21) ise kazadan yaralı olarak kurtuldu. Otomobil, çarpmanın şiddetiyle paramparça oldu.

 

Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarları sonrası olay yerine 112, jandarma ve itfaiye ekipleri sevkedildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri 2 kişinin öldüğünü belirledi. Yaralı 2 kişi, 112 ekiplerince Yenikent Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

EĞLENCEDEN DÖNÜYORLARDI

Jandarma, kaza yerinde geniş güvenlik önlemi aldı. Araçta bulunan 4 kişinin, gittikleri deniz kenarından eğlenceden döndükleri öğrenildi. Kazada ölen 2 kişinin cansız bedeni cenaze aracıyla Kaynarca Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Kazada hurdaya dönen araç, olay erine çağırılan çekiciyle yoldan kaldırıldı.

 

Jandarma kazayla iglili soruşturmasını sürdürüyor.

 

O FECİ KAZADAN HEMEN SONRA OLAY

YERİNDE BU GÖRÜNTÜLER VARDI...

 

22 Haz 2015 - 00:52 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Akyazılı - Mübarek ramazan günü ne denizi be kardeşim biraz kendinize gelin yav yazık ettiniz kendinize yazık allah ramet eylesin taksiratınızı affeylesin daha ne diyebiliriz ki

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 00:52