Demokrasi Kazanacak

Alaağaç Mahallesi Muhtar adayı Ali Yalçın “30 Mart’tan sonrada bu köyde yaşayacağız. Yarın utanacağımız hiçbir kelimeyi kullanmamalıyız” dedi.

PWRv8oi.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Yaklaşan yerel seçimler nedeniyle Muhtar adayları tempoyu hızlandırdı. Muhtar adayları Mahallelerinde çeşitli etkinliklerle çalışmalarına devam ediyor.

Alaağaç Mahallesi Muhtar adayı Ali Yalçın yaptığı açıklamada “bizler 30 Mart sonrası da burada yaşayacağız. Cenazelerimizde beraber ağlayıp, düğünlerimizde beraber güleceğiz. Yarın utanacağımız, yüzümüzün kızaracağı hiçbir kelimeyi kullanmamamız lazım. Mahallemizde 2 aday yarışıyor. Burada muhtar seçilecek kişi Akyazı ve Büyükşehir belediyesi ile iyi ilişkiler kurup Mahallemize daha çok hizmet getirmek için mücadele edecektir.

30 Mart’ta seçim var. Sandıktan kim çıkarsa muhtarımız odur. Hiç bir kırgınlığa meyil vermeden İftiradan uzak bir seçim süreci yaşayalım ki,   Alaağaç kazansın, Demokrasi kazansın” dedi.

11 Mar 2014 - 16:10 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

gercekalaağaç gençliks gHAKİKAThastane mahTepearkasıemelhüsamettinmustafasalih yalçınTepearkasımerkezşafak akbaşyamtar54Tepearkası - kimsenin ali yalcina ahlaksiz demeye onun ahlakini sorgulamaya hakki yok asil ahlaksiz olan ahlakszca yorum yapanlardirALİ YALÇIN abimize muhtarlık hayırlı olsun daima destekçiniz ve arkandayızadem güneri kimse ağzına almasın alan en az onun kadar dürüst olsunHİZMET ETMEK AYRI ÇOK AHLAKLI OLMAK AYRI KARIŞTIRMAYINerzurum meydanında hep beraber top oynıyacagızzz göreçeksinizz ali yalcın muhtar ve hep öyle kalacak..Buraya bu fotoğraf koyulmuş ise isteyen herkes istediği gibi saygı çerçevesinde yorum yazma hakkına sahiptir.Eğer ki yazılan yorum önemseniyor ise gerçeklik payı yüksektir.Bu köyün genç nesillere ihtiyacı var.Kısacası Erzurum uzaksa meydanı yakındır...bos konusmaya devam edın 30 mart alıcaksınız cevabınızı emınım su arkasından atıp tutanlar sızlerede olmustur alı yalcının bır hayrı ama nankorsunuz onun yerınde olsaydım emın olun ıcınde sızınle bırlıkte satardım bu koyu ama sızden cok sevenı var onların yuzu suyu hurmetıne sızde bu koydesınızşehitler ölmez,vatan bölünmez!....kahrolsun pkk,kahrolsun emperyalizm!....18,18 de yorum atan şahıs sen hangi koyanın balını yiyonda azın durmuyo bu kadar zoruna gidiyo önder beyy söyleyin oda koysun azalarının resmini hepsi biyerde müdür diyemi koymuyo azalarını kimi kandırıyonuz istiyasan ben yazayım hepsinin asıl işinini nerde çalıştıklarını bırak kim nederse desin abiii senin adasmlığın yeter hepsine sen herzaman bizim muhtarımızsın zatenüç dört tane kendini bilmez akıllarınca yorumlar yapıp bizleri tahrik etmeye calışıyorlar bunlar gibi başkalarının yalakağını yapanlara cevap vermeye gerek yok onlar takılsınlar kafalarına göre biz onlara cevabımızı 30 mart günü ve 30 mart sonrası vereceğz seninde dediğin gibi şafak muhtarımız ali yalçın allahın izniyle seçim formalite babamı destekleyen herkesden allah razı olsunBırakın geçlerin önünü açmayı falan şuanki muhtar geçtide nooldu hiç bişe ne hizmet ne bişe ama amaç farklı Ali abinin önünü kesmek çekememezlilik yeni dedikodular yalan iftaralar üretmeye başladınız aç kaldıya ama bu sefer alaağaç köyü halkı gereken cevabı verce inş hepenizin inşallah yüzü kızaracak farkla alır Ali YALÇIN MUHTARIMIZ...alaağacın bir 10 sene daha geri kalmaması gerek bence herkes işini yapacak aliyalçın cenç araba işi yapmadı anlayan anladıali yalçın seçimi aldı ali yalçın abime hayırlı olsunali yalçına hayırlı olsun seçim formaliteDemişler ki eskiye rağbet olsaydı, bit pazarına nur yağardı..O yüzden birazda yenilere fırsat verelim..Ve burada övenler savunanlar bal yiyen arısından gocunmazmış...!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Mart 16:10