Demir Ailesinin Acı Günü

İlçemiz Gazi Süleyman Paşa Mahallesi halkından İlhan Demir’in babası, Selim ve Kenan Demir’in ağabeyleri, uzun yıllar eczacı kalfalığı yapmış Abdulkerim Demir (68) vefat etti.

GEfdeBI.jpg
9biMBCZD.jpg
+5
Haber albümü için resme tıklayın

Cenazesi Gazi Süleyman Paşa Camisinde kılınan öğle ve cenaze namazının ardından Alaağaç Aile mezarlığında toprağa verildi.

Akyazi.Net ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar dileriz.

İrtibat Tel

Kerim Demir: 0 537 783 33 57

Hacı İbrahim Aydın

17 Tem 2014 - 13:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

RIZA RENÇBERAdınızHuseyin CINAL BELCIKAAdem GÜNERB.Dönmez - KERİM ABİME ALLAH'DAN RAHMET GERİDE DE KALAN AİLESİNE SABIRLAR NİYAZ EDERİM.Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun DEMIR Ailesine ve sevenlerine bassagligi dilerimİNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN

Yayla komşum ve Köyümün bir büyüğü olarak çok saydığım Kerim abimize rabbim rahmeti ile muamele eylesin.Yolculuğu hayırlı olsun.Yakınlarına Rabbim sabırlar ihsan eylesin.Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun,Başta ilhan kardeşim olmak üzere tüm sevenlerine yüce Allahtan sabırlar niyaz ederim.B.Dönmez

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Temmuz 13:59