Degerler Kadrosuyuz

Akçan Belediye meclis üyesi adaylarının şöhretler karması degil degerler kadrosu oldugunu iddia etti.

AKYAZI SAADET PARTİSİ ADAYLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI Sadet Partisi Akyazı belediye başkan adayı ve meclis üyeleri yapılan bir törenle partililere tanıtıldı.Aday tanıtımına ilçe başkanı Yusuf Akçan,Akyazı belediye başkan adayı Hasan Akçan,belediye meclis üyesi adayları,ilgenel meclis adayları ve partililer katıldılar. Saadet Partisi Akyazı ilçe başkanı Yusuf Akçan yaptıgı konuşmada aday tanıtımında yerel seçimlere 7 aday adayı ile başladık ilçe teşkilatu olarak aday adayı sayısını 3.e indirdik bu aday adayı isimlerini Ankara genel merkezimize gönderdik.Ankaranın tercihi Hasan Akçan oldu dedi. Akçan Akyazı belediyesinin çok borcu oldugunu tahmin ediyoruz.bide seçim öncesi seçmenin gözünü boyamak için yapılan fuzulü çalışmar nedeni ile Akyazımızın oparaları boşa harcanmakta oldugunu belirtti. Akçan Belediye meclis üyesi adaylarının şöhretler karması degil degerler kadrosu oldugunu iddia etti.Akçan Belediye meslisi 1.sıra adayı Emir Uzman için yıpratma kampanyası düzenlendigini fakat Emir Uzmanın çok degerli bir şahsiyet oldugunu belirtti. Akçan mevcut belediye meclis üyelerinin neden kadroda olmadıgını soran basın mensuplarına biz hepsine teklif getirdik.Ziya Semiz hariç hiç biri listeye girmek istemedi.Ziya Semiz'de daha sonra mazeret göstererek liste dışında kalmayı uygun buldu dedi. Akçan bazı arkadaşımız başka partilerde yer bulamayınca tekrar bizim listemize gelmek istediler fakat bu hareket bizim pirensiplerimize tamamen aykırı oldugundan kabul görmediler ve listeye alınmadılar dedi. Daha sonra ilgenel ve belediye meclis üyesi adayları katılımcılara tanıtıldı. [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/8ae382.JPG[/RESIM]

25 Şub 2009 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.