Davet Balbalılardan geldi CHP tamam dedi

CHP’nin 20 Haziran 2018 Çarşamba günü saat 21.00 de Akyazı’nın Balbalı (Bedil Kadirbey-Bedil Tahirbey) Mahallesinde Abhaz Şurasının yapıldığı alanda geniş kapsamlı ve geniş katılımlı bir miting yapacağı açıklandı.

CHP BALBALI’DA MİTİNG YAPIYOR

Akyazı’ya bağlı Balbalı Mahallesinde oluşturulan bir komite tarafından CHP’ye yapılan gelin Mahallemizde miting yapın davetine TAMAM diyen CHP 20 Haziran 2018 Çarşamba günü saat 21.00 de yapılması planlanan mitinge teşkilat ve Milletvekili adayları olarak tam kadro katılma kararı aldı.

Daveti yapan Komite adına yapılan açıklamada yapılacak olan destek mitingine Balbalı Mahalle sakinlerinin yanı sıra İl sınırları içinde kalan civar Mahallelerden de katılım olacağı bilgisi yer aldı.

Yapılacak olan mitingin çok renkli geçmesi bekleniyor.

19 Haz 2018 - 14:12 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

akyaxili - abhaza olarak bir zamanlar

Cevat Ayhan rahmetli vardı..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 14:12