Cumhuriyet'in Vali Coş yalanına iki cevap!

Cumhuriyet Gazetesi'nin Vali Hüseyin Avni Coş'un da FETÖ soruşturmasında olduğuna yönelik haberine, Vali Coş'un avukatı ve İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi

MEDYABAR.COM - 

Cumhuriyet Gazetesi bugün manşetinde yer verdiği ve Cumhurbaşkanlığı'na bağlı Devlet Denetleme Kurulu raporuna dayandırdığını ileri sürdüğü haberde Vali Hüseyin Avni Coş'un adının FETÖ soruşturmasında olduğunu ve yurt dışı yasağı bulunduğunu iddia etti.

 

Daha önce de defalarca Vali Coş hakkında asılsız haberler yapan Cumhuriyet'in bu haberine Vali Coş'un Avukatı Erhan Dursun cevap verdi.

 

Medyabar.com Editörüne konuşan Avukat Erhan Dursun; 

"17/25 Aralık sonrasındaki duruşu belli olan ve 15 Temmuz Darbe girişimi sonrasında da yaptıkları ortada olan  müvekkilim olan Sakarya Valisi .H Avni Coş'a zaman zaman yapılan medya saldırılarının sonuncunu bugün gördük.  Aslı astarı olmayan haberlerle algı oluşturmaya çalışanlara yasalar karsısında gereken cevap verilecektir.

 

Duruşu her zaman net olan Sakarya Valisi  Hüseyin Avni Coş'u karalamak isteyenler asla hedeflerine ulaşamayacaklardır. İlgili tüm haber metinleri yalandır. 
 Sayın müvekkilimin yurtdısına çıkışını engelleyecek herhangi bir husus sözkonusu değildir.


Sayın valimizle ilgili sonuç alamayacakları da ortadadır. Sayın valimizi yıpratma amacıyla aslı olmayan içeriklere ilişkin içerik engellemelerine başvuracağımız gibi tazminat yoluna da basvuracağız"

 

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI DA YALANLADI 

İçişleri Bakanlığı da sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

"Bugün bir gazetede yer alan valilerin pasaportlarına tahdit konulduğuna ilişkin haberle ilgili olarak, Devlet Denetleme Kurulu'ndan adı geçen valilerimizle ilgili Bakanlığımıza intikal eden bir soruşturma mevcut olmayıp; pasaportlarının tahdidi söz konusu değildir" 

23 Oca 2017 - 13:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.