Coş yakalanan 34 kilo Bonzai ile ilgili açıkladı

Coş, valilikte düzenlediği basın toplantısında, uyuşturucuyla mücadele konusunda kentteki kamu kuruluşları, yerel yönetimler, merkezi yönetim, taşra, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla topyekun mücadele yürüteceklerini söyledi.

Vali Hüseyin Avni Coş, kentte 34 kilogram "cannabinoid" ve uyuşturucu imalatında kullanılan 16 kilogram kimyasal ele geçirilmesine ilişkin, "Dün, Geyve ilçesinde 16 bin 880 vatandaşımızı zehirleyebilecek miktarda sentetik uyuşturucu madde bonzai yakalanarak yasal işlemlere başlanmıştır" dedi.

Toplumun tüm fertlerini bu mücadeleye dahil ederek uyuşturucuyla etkin mücadele için seferberlik başlattıklarını kaydeden Coş, çalışmaları inanç, azim ve heyecanla yürüteceklerini anlattı.

Çalışmalarının birkaç bölümde toplandığını aktaran Coş, şunları dile getirdi:

"Bunlardan birisi ve en çok bilineni uyuşturucu arzına yönelik faaliyetler. Bunu polis ve jandarma yürütecek. Uyuşturucu satan, dağıtan kişilerin belirlenmesi, yakalanması, Türk adaletine tesim edilmesi hususundaki çalışmalar, vatandaşların da desteğiyle sürdürülecek. Bu hususta vatandaşların desteğini önemsiyoruz. Vatandaşların desteği arttıkça güvenlik kuvvetlerimizin bu konudaki çalışmalarının etkisi de yükselecektir.

Dün, Geyve ilçesinde 16 bin 880 vatandaşımızı zehirleyebilecek miktarda sentetik uyuşturucu madde bonzai yakalanarak yasal işlemlere başlanmıştır. Bu hususta güvenlik güçlerimizin sadece narkotik birimleri değil, bütün birimleri, trafikten asayiş birimlerine kadar bütün görevlileri de uyuşturucuyla mücadele konusunda dikkatli ve görevli olarak faaliyetlerini gerçekleştirecek. Bir gramı bile insanı zehirleyebileceği için mümkünse bir gram daha fazla elde edelim, yakalayalım çabası içinde olacağız."

Dün, Geyve ilçesinde düzenlenen operasyonda 34 kilogram "cannabinoid" (bonzai) ve uyuşturucu imalatında kullanılan 16 kilogram kimyasal ele geçirilmişti.

08 Ağu 2014 - 10:06 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

RİDAK - SAYIN VALİMİZDEN VE EMNİYET GÖREVLİLERİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.BUNLARA EN AĞIR CEZA VERİLMELİ.UYŞTURUCUNUN ÖNÜNE ANCAK BÖYLE GEÇİLİR.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Ağustos 10:06