Çocuklar ölüyor duyuyor musunuz?

Bundan iki yıl önce Suriye’de duvarlara ‘hürriyet, halk diktatörlüğünün yıkılmasını istiyor’ yazan gençlerle başlayan onurlu direnişi Akyazı’dan selamlıyor ve destekliyoruz.

KYAZI ADALET VE ÖZGÜRLÜKLER PLATFORMU         16.03.2013

          BAŞÖRTÜSÜNE ÖZGÜRLÜK İÇİN 319. BASIN AÇIKLAMASINDA BERABERİZ

 

                                                 Çocuklar ölüyor duyuyor musunuz?

Bundan iki yıl önce Suriye’de duvarlara ‘hürriyet, halk diktatörlüğünün yıkılmasını istiyor’ yazan gençlerle başlayan onurlu direnişi Akyazı’dan selamlıyor ve destekliyoruz.

2011 Mart ayında başlayan Suriye intifadasından bu güne kadar 70.000 üzerinde can kaybı 137 bin insan yaralı 2 milyon insan ülkesini terk ettirilmiş, 230 bin insan tutuklu  ve işkence altında 80 binin üzerinde insan kayıp faili ise baas diktatörü beşer ESAD ve ne yazık ki bu soykırımı görmezden gelen hatta desteğini sürdüren idareciler.

Ey islam ümmeti,duyuyor musunuz! Suriye’de çocuklar, yaşlılar, kadınlar ve erkekler ölüyor.

Allah’ım senden başka kimsemiz yok diyerek haykıran onurlu Suriye halkının Allahtan başka kimseden yardım beklemediğini görüyoruz.

Hama, Humus, Halep, Derea ve diğer şehirler de  Tevhid ve direniş bayrağını yükselten Müslümanlara rabbimizden yardım diliyoruz.

Suriye’nin katil diktatör baas rejimine direnen zulme boyun eğmeyen şerefli Suriye halkı Allah yolunda canları pahasına, kanları pahasına kendi onurlarının yanında ümmetin onurunu da korumaya devam ediyorlar.

Evet Suriye intifadasına sahip çıkmak Suriye halkına yardım etmek, Suriye halkının direnişini desteklemek ümmet olarak üzerimize farzdır. Rabbimiz kardeşlerimizin verdiği mücadeleyi zaferle sonlandırsın AMİN. Yıllar önce Saddam tarafından kimyasal silahlarla katledilen mazlum Halepçe halkını da rahmetle anıyoruz.

Emperyalist güçlere karşı onurla mücadelede canlarını feda eden Çanakkale şehitlerimize Allahtan rahmet diliyoruz.

Öte yandan başörtüsü zulmü can acıtmaya devam ediyor. İstanbul Sultanbeyli Mehmet Akif Ersoy ilköğretim okulunda ücretli sınıf öğretmeni Şehri Küçük başörtülü olduğu gerekçesiyle okul müdürü Hidayet Sarar tarafından azarlanıp dersten atıldı. 12 Mart 2013 tarihinde yaşanan bu vahim hadisenin müsebbibi hakkında milli eğitim bakanlığı behemal gereğini yapmalıdır. Bakanlık arızalı olan yönetmeliği derhal iptal etmeli ve işgüzar koltuk sevdalılarını ve hamileri olan cuntacıların zulmünü bitirmelidir.  

Gelecek hafta cumartesi saat 12:30’da buluşmak üzere Allah’a emanet olunuz.

                                                           Akyazı Adalet Ve Özgürlükler Platformu

                                              Suriye dayanışma platformu sözcüsü

   İrfan ALEMDAR

16 Mar 2013 - 13:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.