Çınarlık Gençlikspor Sezona Hazır

Amatör Ligde mücadele eden Altındere Çınarlık Gençlikspor yeni sezon öncesi hazırlık maçı yaptı. Çiçeği burnunda yeni yönetim bu sezon ligte iddialı olduklarını belirtti.

2c393afdf5ceb0eacbd63e3500cc8216.jpg
a37e55db4cddad08cec297015aa6f310.jpg
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazı’nın Amatör takımlarından olan Altındere Çınarlık Gençlikspor sezona bomba gibi başlamak istiyor. Bu parolayla yola çıkan Çınarlık Gençlikspor yeni yönetimi ile birlikte sezon öncesi hazırlık maçına çıktılar. Altındere Çınarlık Gençlikspor’un sahasında oynan müsabakada rakibine 3 gol atarken kalalerinde de 3 gol gördüler. Rakibi ile birlikte 3-3 berabere kalan Çınarcık Gençlikspor bu sezona bomba gibi hazırlandıklarını ve başarılı olacaklarını belirttiler.

YENİ YÖNETİM TAM KADRO MAÇTA!

Yeni yönetimiyle birlikte hazırlık maçına çıkan Çınarlık Gençlikspor yeni sezon öncesi umut dağıttı. Yöneticilerden Şükrü Kalyoncu, Tuncay Yılmaz, Emre Sandıkçı, Ali Yüksel, Muhammer Alp, Hüseyin Erkan, Sabri Kara ve Ömer Karaca hazırlık maçını 90 dakika boyunca takip ettiler.

Maç sonunda Çınarlık Gençlikspor yönetimi tüm takımlara yeni sezonda başarılar diledi.

11 Eyl 2017 - 18:02 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.