CHP'li Özkoç: '13 vekille orada olacağız'

CHP Sakarya Milletvekili Özkoç, partisinin 13 milletvekiliyle birlikte bu akşam gerçekleştirilecek Beşiktaş-Kayserispor maçını izlemek üzere stada giderek, teröre karşı birlik mesajı vereceklerini söyledi

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, kendisiyle birlikte partisinin 13 milletvekiliyle bu akşam gerçekleştirilecek Beşiktaş-Kayserispor maçını izlemek üzere stada giderek, teröre karşı birlik mesajı vereceklerini söyledi.

 

Özkoç, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında İstanbul'da yaşanan terör saldırısına değindi.

 

Bu alçakça saldırı karşısında siyasetin ve hangi partinin mensubu olduklarının bir önemi olmadığını vurgulayan Özkoç, herkesin birlik ve beraberlik içinde teröre karşı mücadele etmesinin gerektiğini bildirdi.

 

"Masum insanlarımızın, emniyet güçlerimizin katledilmesine karşı Türkiye'nin tek bir yumruk şeklinde bunları yapanlara bir direniş göstermesi gerekmektedir." diyen Özkoç, Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın bu akşam gerçekleştirilecek Beşiktaş-Kayserispor maçına tüm takımların taraftarlarını davet ettiğini hatırlattı.

 

Özkoç, şunları kaydetti:

 

"Biz de CHP olarak hiçbir siyasi ayrım yapmadan bütün milletvekillerimizin orada olmasını arzu ediyoruz. Biz oraya Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Ameri Tufan Köse, Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, İstanbul Milletvekilleri Mahmut Tanal, Onursal Adıgüzel, Barış Yarkadaş, Gülay Yedekçi, İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Kayseri Milletvekili Çetin Arık ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın ile orada olacağız. Amaç orada politika, siyaset değil. CHP'lisi, AKP'lisi, MHP'lisi, Fenerbahçelisi, Beşiktaşlısı, Galatasaraylısı bütün yurtsever vatandaşlarımız orada tek yürek tek birşey söyleyeceğiz; ülkemizi böldürtmeyeceğiz. Teröre karşı olduğumuzu orada tüm insanlığa haykıracağız."

14 Ara 2016 - 16:36 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.