CHP’de Ekim ayı toplantısı yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Akyazı ilçe örgütü Ekim ayı yönetim kurulu toplantısını Pazar günü gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Akyazı ilçe örgütü Ekim ayı yönetim kurulu toplantısı Parti lokalinde gerçekleşti. Toplantıda Darbe kalkışması ve olası baskın seçimler gündeme geldi.

CHP Akyazı ilçe başkanı Recep Furuncuoğlu 15 Temmuz darbe kalkışması ve sonrasında Ülkemizde gelişen olayları ve olası baskın bir erken seçime karşı yapılacak çalışmaları değerlendirdik. Ülkemiz içte ve dışta yaşanan olaylar nedeniyle hareketli günler yaşıyor. Yaşanan bu olaylar karşısında Genel başkanımızın ve partimizin tutumu ,Demokrasi adına yaptığı çalışmalar takdire şayandır dedi.

17 Eki 2016 - 17:50 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.