CHP'de 2.sıraya Saadetli aday

Milletvekili aday sıralamasında 1.sırayı garantileyen CHP'li Özkoç, 2.sıra adayı ararken Parti Meclisinden gelen kararla 2.sıraya Saadetli aday gösterilme ihtimali ortaya çıktı.

saadet-002.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

CHP'nin 24 Haziran seçimlerinde aday olarak göstereceği milletvekili listesi 20 Mayıs Pazar günü toplanacak Parti Meclisi'nde (PM) oylanarak netleşecek.

CHP Seçim bildirgesini 24 Mayıs Perşembe günü yapacak ana muhalefet partisi, milletvekili adaylarını da kamuoyuna tanıtacak. Sakarya'da ise birinci sırada Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un olması kesin gibi.

 

İkinci sıra adayı arayan Özkoç, Muhrarrem İnce'nin Cumhurbaşkanı adayı olmasının ardından yalnız kaldı. Sakarya'da İnce'ye çıkan oyun, milletvekili listelerine çıkmayacağını da konuşuluyor. Grup kurabilmesi için Saadet Partisi'nden 5-6 ismin de CHP'nin listelerinden aday olması kararlaştırıldı

Bu kararın ardından Özkoç'un Saadet Partisinden bir ismi 2.sıra adayı olarak değerlendirmek istediği söyleniyor. Parti Meclisi üyesi Ayça Taşkent'in bu yönde de fikre sıcak baktığı iddia ediliyor.

Bu iddianın gerçekleşmesi halinde Saadet Partisinden kimin CHP'nin aday listesinde merak edildi.

Siyasi kulisler eğer bu durumun gerçek olması halinde İsmet Aksoy ve Eyüp Yıldırım gibi isimlerin 2.sıradan aday gösterileceğini konuşuyor.

18 May 2018 - 04:05 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

hakkısöylerLamazi - lamazi biz saadet partililer saadet amblemi ne mühür basarız .BÖYLE BİR DURUM OLDUĞUNDA;

SAADETLİ KARDEŞLERİMİZ. CHP AMBLEMİNE MÜHÜR BASACAKLAR.

“Stockholm Sendromu.”

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mayıs 04:05