CEZA HAKİMİN EVİNİ SOYMUŞLAR

Sakarya Sulh Ceza Hakimi Burhanettin Esenkar'ın bağ evinden çalınan Cim kesme motoru ve İlaç atma Motoru Akyazı Jandarmasının sıkı takibi sonrası Akyazı'ya bağlı Sukenarı köyünde bulundu.

Sakarya Sulh Ceza Hakimi Burhanettin Esenkar'ın bağ evinden çalınan Cim kesme motoru ve İlaç atma Motoru Akyazı Jandarmasının sıkı takibi sonrası Akyazı'ya bağlı Sukenarı köyünde bulundu. Alınan bilgilere göre 14.05 2011 de Adapazarı Erenler ilçesi Kozluk Mahallesi Taşlık köyünde Sakarya Sulh Ceza Hakimi Burhanettin Esenkar'ın bağ evinden çalınan Motorlu bahçe tırpanı ve Motorlu ilaç atma Motoru Akyazı Jandarmasının sıkı takibi sonrası Akyazı'ya bağlı Sukenarı Köyünde bulundu. Sukenarı köyüne çalıntı malı satın alan kişinin ifadesi sonrası çalınan Cim kesme motoru ve İlaç atma Motoru Hırsızlık zanlıları C.A ve E.B den aldıkları ortaya çıktı. Jandarma kimlikleri ve adresleri tespit edilen C.A ve E.B.yi yakalamak için geniş çaplı operasyonlar yapıyor.

19 May 2011 - 00:00 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.