ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞINDAN HİBE ARAÇ

Çevre ve Orman Bakanlığınca belediyelere hibe edilen sıkıştırmalı katı atık toplama araçları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından dağıtıldı.

ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞINDAN HİBE ARAÇ Çevre ve Orman Bakanlığınca belediyelere hibe edilen sıkıştırmalı katı atık toplama araçları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından dağıtıldı. Orman Genel Müdürlüğü Gazi tesislerinde düzenlenen merasimde 132 araç dağıtıldı. Toplam 230 aracın ilk bölümünü oluşturan 98 tanesi 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde Konya'da sahiplerine teslim edilmişti. Dağıtım töreninde Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı' da hazır bulundu. katı atık toplama aracı Akyazı'nın yanı sıra komşu ilçeler Hendek, Sapanca, Geyve ve Ferizli'ye de verildi. Bakan Eroğlu: "Çevreye Yapılan Yatırım, Sağlığa Yapılan Yatırımdır" Katı atık toplama araçlarının dağıtımı merasiminde bir konuşma yapan Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, dağıtılan 230 aracın toplam yaklaşık 23 milyon lira olduğunu ve finansmanının Bakanlık tarafından karşılandığını söyledi. Akyazı'ya getirilen ve hizmete sunulan Ford marka katı atık toplama aracının ilk deneme sürüşünü ise Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı yaptı. Başkan Yazıcı "Çevre ve Orman Bakanlığımızdan Akyazı Belediyesine hibe edilen bu aracı, Akyazı halkımızın hizmetine sunmak bizleri onurlandırmaktadır. Akyazı her geçen gün büyümekte ve gelişmekte olan bir ilçe, dolayısıyla hizmetlerimizde ihtiyacımız olan araç ve gereç gereksiniminde belediyemize katkıda bulunan Çevre ve Orman Bakanlığımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

28 Ağu 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.