Cengiz Bilgin Kızını Evlendirdi

Eda Bilgin ile Oğuzhan Gündüz Mutluluğa evet dedi.

Akyazı ve Karapürçek ilçesinin sevilen simalarından ve en son özel idare Müdürü Cengiz ve Şemiye Bilgin çiftinin biricik kızları Eda Bilgin ile Adapazarı’lı Vedat ve Neziha Gündüz çiftinin yakışıklı delikanlısı Oğuzhan Gündüz’ün aşkları mutlu beraberlikle noktalandı.

30 Eylül 2016 bu akşam Karapürçek ilçesi Mesudiye mahallesindeki kız evinde muhteşem bir kına gecesi vardı. Kına gecesine Kız ve damat tarafı kalabalık şekilde katılınca kına da kına gibi oldu.

Kayınvalidenin geleneklere uygun bir şekilde kına yakmasının ardından gelin hanım da elinde defi ile müzik eşliğinde arkadaşlarının da iştirakı ile adeta döktürdü. Daha sonra damat ve onun arkadaşları da devreye girdi. Bahçe de geniş olunca gece boyunca sahne boşalmadı.

Bu arada cengiz Bilgin mutlu günlerini paylaşmak üzere kına gecesine gelen davetlileri ile yakından ilgilenirken hiç oturamadı güzel bir misafirperverlik örneği verdi.

Oğlan tarafındaki düğün 1 Ekim 2016 Cumartesi günü saat 19.00-23.00 arası ADAPAZARI ATASOY DÜĞÜN SALONUNDA YAPILACAK

01 Eki 2016 - 11:28 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.