Cem Uzan'dan geri dönüş mesajı

Fransa'da yaşayan Sakaryalı Cem Uzan, 'Memlekete alnım açık, başım dik geleceğim' diyerek sosyal medyadan yaptığı bu paylaşımla dikkat çekti..

Fransa'da sığınma hakkı alan ve yaklaşık  7 yıldır Paris'te yaşayan Sakaryalı işadamı Cem Uzan, sosyal medyayı aktif kullanması ile biliniyor.

 

Hakkında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan Uzan, memleket hasretini sık sık dile getirmesiyle de gündeme gelirken sosyal medyadan çok dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

 

Uzan sosyal medya hesabından son olarak, ' Memlekete alnım açık, başım dik geleceğim' mesajı yayımladı.

 

Uzan zaman zamanda Sakarya ile ilgili paylaşımlar da yapmasıyla dikkat çekiyor.

 

UZAN VE SAKARYA

2002 yılında Genç Parti'yi kurarak seçimlere giren Uzan, ilk seçimlerde ise 7,25 oy almıştı. Uzan'ın partisi Sakarya'da 2002 seçimlerinde yüzde 25'le 120 bin seçmenin oyunu almıştı. Sakarya'dan o dönem 3 vekil çıkaran Uzan'ın partisi ülke barajına takılmıştı. 2007 seçimlerinde de yüzde 11'le hiç çalışma yapmadan 55 bin oy alan Uzan, 2 seçim üst üste CHP ve MHP'ye büyük oranda kan kaybettirmişti.

19 Eki 2017 - 10:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.