Çark Caddesi'ndeki ölümde tutuklama ! (Video)

23 Mart cumartesi gecesi'nde polis kayıtlarına intihar olarak geçen olayla ilgili aylar sonra tutuklama geldi.

Çark Caddesi'ndeki ölümde tutuklama Alınan bilgilere göre 23 Mart Cumartesi gecesi saat 21.00 sıralarında Adapazarı Çark Caddesi'nde meydana gelen olayda 2 çocuk babası Akyazılı Arslan Altıntaş bir arkadaşının kullandığı 54 RD 088 plakalı ile Çark Caddesi'nde bulunan bir kafeteryaya geldi. Burada bir süre kalan genç ile kimliği öğrenilemeyen arkadaşı daha sonra ayrıldı. İddialara göre Arslan Altıntaş , daha sonra arkadaşıyla birlikte giderken bir otoparkın bulunduğu ara sokakta 7.65 çapındaki Kırıkkale tabancasını çekerek intihar etmek istedi. Bu anlarda sokakta bulunan bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Kamera kayıtlarında Arslan Altıntaş, arkadaşıyla yaşadıkları arbede sonrasında kayıdın 38. saniyesinde vurularak yere düştüğü düşerken vurulmasıyla arkadaşı panik içerisinde kaçarken kameralar tarafından görüntülendi Bu olaydan 3 ay sonra ölümle ilgili tutuklama haberi geldi.. Alınan bilgilere göre polis olay sırasında Arslan Altınbaş'ın yanında bulunan M.E.yi gözaltına aldı Adliyeye sevk edilen 37 yaşındaki M.E. tutuklanarak cezaevine gönderildi Tutuklama gerekçesi açıklanmazken emniyet müdürlüğünden de olayla ilgili bir açıklama gelmedi

05 Tem 2012 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.