Camilerde Mehmetçik için sefer ve zafer duası

Afrin operasyonu sonrası camilerde yatsı namazı öncesi Fetih Suresi okutuldu. Sabah namazında da camilerde askerlerimiz için dua edilecek

Afrin'e yönelik başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı' ile birlikte camilerde dualar edildi. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş da operasyon sonrası açıklamalarda bulundu.

 

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:"Vatanımızı ve huzurumuzu tehdit eden terör yapılanmalarına karşı, kahraman güvenlik güçlerimizin başlattığı Afrin/sınır ötesi harekatının zaferle sonuçlanması için bu akşam bütün camilerimizde yatsı ve sabah namazı öncesi veya sonrası Fetih Suresi okunacak, ordumuza ve milletimize dua edilecektir. Bütün görevlilerimizden söz konusu programı icra etmelerini önemle rica ederim"

21 Oca 2018 - 01:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

hakkı söylerakyazılıhakkı söyler - AKYAZI LI ORDU BİZİM ORDU ELBETTE RABBİM YARDIM EDER.BEN BATAKLIĞIN ADRESİNİ SÖYLEDİM .HEDEF E ULAŞMAK İÇİN ÖNCE BATAKLIK KURUTULMALIhakkı söylemiyen yorum cu kardeş seninin dua etmene gerek yok allah bu orduyu koruraİNCİRLİK ÜSSÜ NU KAPATILMASI İÇİN DUA EDİLMELİYDİ.TERÖR ÜN MERKEZİ ORDA HEMDE AKP NİN MÜTTEFİKİ AMERİKANIN ASKERİ ORDAYKEN TERÖR BİTMEZZZ.İNCİRLİK ÜSSÜNUN KAPATILMASI BOP PROJESİNİN SONA ERMESİ BİR DE BOP EŞ BAŞKANLIĞINI BIRAKMAK İÇİN DUA ETMELİY Dİ ÖNCE

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 01:06