CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KUTLANDI

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası Akyazı'da Müftülük tarafından düzenlenen bir törenle kutlandı.

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KUTLANDI 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası Akyazı'da Müftülük tarafından düzenlenen bir törenle kutlandı. Akyazı Müftülüğü 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Cuma günü saat 19.30 Kılıçoğlu Düğün salonunda yapılan proğralmla kutlandı. Merkez yeni Camii imamı İsmail Kılıç'ın sunduğu program Kuzuluk İhlas Camii imamı Hidayet Avcı'nın okuduğu Kuranı Kerim den sonra ilçe Müftüsü Mehmet Şenokur açılış konuşmasını yaptı. Emekli Müftü Yahya Aklın Camiler ve Din Görevlilerinin toplumdaki yeri adlı bir Konferans verdi. Proğram sonunda Çevre Düzenlemesi dalında M.Ali Tekmen ve emekli olan Abdurahman Keskin'e plaket sunumu yapıldı. Programa İlçe Müftüsü Mehmet Şenokur,İlçe Emniyet Müdürü Sinan Kökten,Muhtarlar Derneği başkanı Murat Öz,İlgenel meclis üyeleri Alim Gül,İbrahim Rençber ve bazı daire müdürlerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Haber Hacı İbrahim AYDIN

08 Eki 2011 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.