Çakmakçı Uncuoğlu ile Görüştü

Akyazı Kuzuluk Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Murat Çakmakçı ve Kuzuluktan bir kaç Vatandaş ile Recep Uncuoğlu'na çıkarak Kuzuluk Mahallesinin 50 sayfalık Sorunları ilettiler.

Kuzuluk Sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği başkanı Murat Çakmakçı ve Kuzuluk mahallesinden iki vatandaş ile birlikte Kuzuluk mahallesindeki çözüm bulmayan 50 sayfalık sorunları çözüme kavuşması için Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğluna ilettiler.

Geçtiğimiz günlerde Mustafa İsen’le de bir görüşme yapan Murat Çakmakçı bu kez Recep Uncuoğlu'na giderek sorunları anlattı

.Görüşmede Çakmakçı Belediyemiz kapandıktan sonra biriken sorunlarımızı 50 sayfada toplayarak Milletvekilimiz Recep Uncuğlu'na ilettik. Milletvekilimiz Sayın Recep Uncuoğlu Kuzuluk halkının bizlere verdiği desteği biliyorum bu sorunlarla yetkili mercilerine iletip takipçisi olacağım dedi.Çakmakçı, Her hafta Sakarya'ya gelen Milletvekilleri ile görüşerek Kuzuluk mahallesinin sorunlarını anlatacakları belirtildi.

06 Şub 2016 - 13:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

menderesBİLAL KUZULUK MERKEZRıza - tamamda ak parti merkezinde ne işi var sotunu olan parti binasına mı gidecek nasıl bir zihniyet ki insanı mecbur bırakıyorsunuz ki parti başkanına çıkıyor ne bileyim belediye başkanı yetkilisi ilin mülki amiri veya yrtkilisi yokmu parti yetkilisi ile görüşüyor ne hallere kaldık Allah hayır etsinKUZULUKLU BİR ABİN OLARAK ARKANDAYIZ VE HEP ÖYLE OLACAĞIZ AKLINA YÜREĞİNE FEDAKARLIĞINA HELAL OLSUN KARDEŞİM HARBİDEN CANİ GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM EN AZINDAN BİRİLERİ GİBİ DUYARSIZ DEĞİLSİNBu ilçede teşkilat ilçe başkanı belediye yokmu? Adam nerelere gitmiş. Neden sorunları çözmüyor bunlar? Ne iş yaparlar?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Şubat 13:52