Cafe işletmecisi Cihan Feyza’sına kavuştu..

Akyazı’da uzun süredir cafe işletmeciliği kapan CK’S pizza’nın sahibi Cihan Kahraman ile Feyza Bakır düzenlenen nikah töreniyle dünya evine girdi.

43bde4604405e80c15555b8efa6bf191.jpg
d0f98e7b584a49c4e4d8085b0dad32e3.jpg
+9
Haber albümü için resme tıklayın

Semazen Et mangal tesislerinde düzenlenen düğün cemiyetine katılım yüksek oldu. CK’S pizza cafenin sahibi Cihan Karman gönlünü kaptırdığı Feyza Bakır ile dünya evine girdi. Belediye başkanı Hasan Akcan’ın kıydırdığı nikah ile imzaları atan mutlu çift mutluluğa evet dedi.

Seycan ve Hüseyin Bakır’ın kızları Feyza ile Ayfer ve Osman Kahraman’ın oğulları Cihan Kahraman’ı dostları ve yakınları yalnız bırakmadı. Semazen et mangal tesislerindeki düğün cemiyeti bir güzel güne daha imza atarken cemiyette Semazenler gösteri yaptı.

Katılımın yoğun olduğu düğün cemiyetinde yapılan duanın ardından davetlilere yemek ikramı yapıldı.

Akyazı.net Ailesi olarak Feyza ve Cihan çiftine mutluluklar dileriz…

23 Eki 2017 - 10:05 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.