Buyrun Dükkan Sizin

Akyazı Bakkallar, Bayiler ve Sebzeciler odası ''Buyurun Dükkân Sizin'' adlı kampanya başlattı.

BUYRUN DÜKKÂN SİZİN Akyazı Bakkallar, Bayiler ve Sebzeciler odası ''Buyurun Dükkân Sizin'' adlı kampanya başlattı. Bakkallar odası başkanı Hüseyin Kaliç yaptığı açıklamada kampanyayı tanıttı. Kaliç Bakkalım, Küçük esnafım diyor ki Gördüğünü değil ihtiyacın olanı al, Her gün selamlaştığınız, Veresiye alış veriş yaptığınız, Hatta Anahtarınızı dahi emanet ettiğiniz esnafımızın yokluğunu duymamak için Vefa sırası sizde O Halde Buyurun Dükkân Sizin. Küçük esnafımızı kaybetmemek için bu kampanayı başlattık. Sizlerden destek bekliyoruz dedi. Kampanyaya ilk destek MHP MKYK üyesi Enver Toçoğlu'ndan geldi Toçoğlu Akyazı bakkallar odasını ziyaret ederek küçük esnafa sahip çıktı.Enver Toçoğlu yaptığı konuşmada Türk milletine geleneğinde Bakkal mahallenin güvenilir ve idare edenidir.maddi sıkıntıya düştüğümüzde ilk uğrayacağımız kişi mahallenin bakkalıdır.Bu nedenle bu geleneğimize sahip çıkmamız gerekiyor.eğer bu değerlere sahip çıkmazsak global sermayenin esiri haline geleceğiz.Maalesef bu sermaye on kuruş eksik versen malını sana vermez dedi. [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/582fe2.JPG[/RESIM] [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/7fd423.JPG[/RESIM]

05 Mar 2010 - 00:00 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.