BUGÜN DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ

Engelliler Birlik Federasyonu Genel Başkan Vekili İbrahim İşçi Dünya engelliler günü nedeniyle yazılı bir acıklama yaparak engelliler gününü kutladı.

Bugün Dünya Engelliler Günü Engelliler Birlik Federasyonu Genel Başkan Vekili İbrahim İşçi 3 Aralık Dünya Engelliler günü ile ilgili yaptığı basın açıklamasında "Son on yıl içinde hükümetimiz tarafından engelliye verilen önem ve çıkarılan yasalarla ve aylık bağlanması ile unutulan egelilerin yüzü gülmeye başladı. Bugün dünya engeliler gününü kutluyoruz. Toplumda engelliye daha çok sahip çıkılmalı sosyal aktivitelerde engelliye hassasiyet gösterilmesini istiyoruz. Bu vesile ile ben tüm engellilerin gününü kutluyorum" dedi. H

03 Ara 2011 - 00:00 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.