Bugün aramızdan ayrılanlar

İlçemizdeki Cenazeler,namazı kılınacak camiler ve defnedilecekleri mezarlıklar.

ilçemiz esnaflarından kasap Hasan Yıldırım’ın kızı,Metin ve Çetin yıldırımın ablaları,Cevat Okşil'in eşi ,Ferhat ve Serhat okşil'in anneleri ,Nihat ,Osman ve Ahmet Okşil'in yengeleri vefat etmiştir.

cenazesi Gazi Süleyman Paşa Caminde kılınacak öğlen namazı mütakip merkez aile mezarlığına defnedilecektir.oğlu

Taziye tel:Ferhat Okşil 05322443373—

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ilçemiz karaçalılık mahallesi halkından Muhammet Ateş'in oğlu,Fevzi ve Ayhan Ateş'in abileri ,Yaşar,Serkan,Adem ve Bayram Ateş'in babaları ,Mehmet Erol,Mehmet Güner,imam Adil Keskin ve Muhammet İkinci’nin kayınbiraderleri ,İsmail Kurt'un kayınpederi Osman Ateş vefat etmiştir.

cenazesi karaçalılık mah.caminde kılınacak öğlen namazı mütakip Alaağaç aile mezarlığına defnedilecektir.

Taziye Tel:kardeşi Fevzi Ateş 05358120065—

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ilçemiz Taşburun mahallesi halkından ,merhum Yaşar Furuncu'nun kardeşi,Emre Furuncu'nun babası ,Yusuf ve İrfan Furuncu'nun amcaları Kemal Furuncu vefat etmiştir.

cenazesi Taşburun yeni mah.caminde kılınacak öğlen namazı mütakip aile mezarlığına defnedilecektir.

Taziye Tel:oğlu Emre Furuncu 05340624659

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İlçemiz Hasanbeyköy Mahallesinde ikamet eden Ali,Cemal ve Hüseyin Üzmen’in babaları Mehmet (Maami) Üzmen vefat etti.

Cenazesi Hasanbey Mahallesi Camiinde öğlen sonrası kılınacak cenaze namazının ardından Hasanbeyköy aile mezarlığında toprağa verilecek.

Taziye Tel: 0538 270 2164

13 Oca 2018 - 23:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.