Bu yılda büyük ikramiye bende

Geçtiğimiz Yıllarda büyük kazanan bileti satan seyyar bayi Musa Köseoğlu (Kıvırcık) Bu yılda büyük ikramiye çıkacak biletin kendisinde olduğunu iddia ediyor.

Yıllardan beri Akyazı’da Milli piyango bayiliği yapmakta olan kıvırcık lakaplı Musa Köseoğlu, şen şakrak hareketleri ve sempatik tavırları ile Akyazılıların adeta neşe kaynağı olmayı sürdürüyor.

Bir elinde satmakta olduğu milli piyango biletleri, diğer elinde Karadeniz müziği çalan radyosu ile çarşı içinde gezen ve çoğu zamanda çaldığı müziğin ritmine uyarak ya kendi kendine ya da yanından geçen biriyle horon oynayan Yayla şenliklerinin olmazsa olmazı kıvırcık Musa ilçenin maskotu haline geldi

Bir önceki yılbaşında büyük ikramiyeyi kazanan bileti satan kıvırcık Musa, bu yıl ki büyük ikramiyenin de Akyazı’ya çıkacağını ve bileti satanın da kendisinin olacağını iddia ediyor. Bakalım Kıvırcık Musa’nın bu iddiası doğru çıkacak mı?

17 Ara 2014 - 12:29 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Misafirmisafirsüreyya - İnşALLAH be abikıvırcık abi ne zaman yüzümüzü güldürdün ki yılbaşı biletlerinde güldürecen :DMadem sende çlkacak yerinde olsam biletleri satmam

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Aralık 12:29