Bu maç Şampiyonluğu belirleyecek

Sakarya 1. Amatör ligi B gurubunda mücadele veren Harunusta Spor Pazar günü saat 16.00 de Kuzuluk Sentetik stadında Akçay Spor ile karşılaşacak. Harunusta Spor’un 50 puanı var en yakın rakibi Harmanlık Sor ise 49 puanda

B Grubunda 50 Puan ile zirvede bulunan Harunustaspor ligin son haftasında kümede kalma savaşı veren Akçayspor ile karşı karşıya gelecek. Mavi Beyazlılar bu karşılaşmadan galip gelmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek.

Harunustaspor'un en yakın takipcisi 49 puan ile ikinci sırada bulunan Harmanlıkspor ise Karapürçekspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil Beyazlılar şampiyonluk için liderin puan kaybetmesini beklemek zorunda.

Her iki takımın ligi puan eşitliğinde bitirmesi halinde ise Harunustaspor'a karşı ikili averajda 2-0 üstünlüğü bulunan Harmanlıkspor şampiyonluğa ulaşacak.

Harunusta Spor yöneticileri Akyazı’lı Sporseverleri Pazar günü Kuzuluk Sentetik stadında saat 16.00 da oynanacak olan Harunusta Spor Akçay Spor arasında oynanacak olan şampiyonluk maçına davet etti.

16 Mar 2018 - 11:32 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.