BU KÖPEKLER ZEHİRLENİYORMU !

Ömercikler Mahallesi Menekşe sokakta dün saat 16.00 civarında zehirlenerek öldürülen 4 köpek için vatandaşlar belediyeyi telefonla aradıysa da derdini bir türlü anlatamadı.

BU KÖPEKLER ZEHİRLENİYORMU Ömercikler Mahallesi Menekşe sokakta dün saat 16.00 civarında zehirlenerek öldürülen 4 köpek için vatandaşlar belediyeyi telefonla aradıysa da derdini bir türlü anlatamadı. Akyazı Ömercikler Mahallesi menekşe sokakta Salı günü saat 16.00 civarında zehirlenerek öldürüldüğüm iddia edilen 4 köpek için vatandaşlar defalarca belediyeyi aramalarına rağmen hiç yetkili yerde yatan ölü köpekleri almaya gelmediler. Vatandaşlar bir umut deyip 155 Polis imdat telefonunu arayarak belediye yetkililerine ulaşmalarını istediler. Belediye yetkilileri olay yerine gece saat 01.00 de yerde yatan Köpek leşlerini Çöp aracıyla kaldırdılar Ömercikler Mahallesi sakinleri duruma tepki göstererek bu hayvanları öldürmek niye hayvan barınağı yapılıp kısırlaştırılsa daha iyi olmazmıydı .ayrıca saatlerdir Köpekler yerde kaldı Çoluk Çocuk Sokakta oyun oynuyor Allah korusun ya kuduz olsalardı bunun hesabını kim verecekti dediler.

22 Şub 2012 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.