Bu iğrenç olay Akyazı ilçe merkezinde oldu

İlçemizde annesinin birlikte olduğu kişi tarafından cinsel istismara uğrayan küçük kız ile kardeşi devlet korumasına alındı

Akyazı ilçe merkezinde yaşanan olayda 14 yaşlarındaki bir kız çocuğu annesinin birlikte yaşadığı kişi tarafından cinsel istismara uğradığını ifade ederek yetkililerden yardım istedi.

Yapılan soruşturmada üvey baba cinsel istismar suçundan Akyazı Adliyesinde çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Küçük kız çocuğu ise kardeşiyle birlikte devlet korumasına alındı.

Soruşturmanın, Cumhuriyet Savcılığı'nın araştırmasında tespit edilen bazı deliller ışığında genişletildiği ve bazı iddiaların araştırıldığı da öğrenildi.

Soruşturmanın selameti ve çocukların mağduriyeti sebebiyle olayı yaşandığı isimler verilmemiştir.

22 Kas 2017 - 13:23 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.