Bu bir rekor.45 Saniyede meclis toplantısı

Sakarya’nın en büyük ilçesi Akyazı Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısını yaptı. Bu toplantı tarihinin en kısa toplantısı olarak meclis tarihine geçti. 1 maddelik gündemin görüşülüp kabul edilmesi 45 saniye sürdü.

Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak’ın yönettiği toplantının gündeminde Akyazı Seyfeler mahallesinde belediyeye ait arsa niteliğindeki 5 00 metrekarelik bir arsanın satımı, kiralanması, takas edilmesi hususlarında Belediye Başkanı Hasan Akcan’a yetki verilmesi isteniyordu. Gündemin okunması görüşülüp kabul edilmesi 45 saniye sürdü.

Akyazı Belediye meclisinin Temmuz ayı toplantısı 4 Temmuz Salı günü saat 14.00 te yapılacak.

06 Haz 2017 - 20:59 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

hüseyin karaXxxAkyazı one numberadalıSliSliEYÜP DEMİRTAŞRamazan Günera.k... - YORUM YAZAN ARKADAŞLAR HEPİNİZE KATILIYORUM BUNLARA DERSVERMEK LAZIM AMA OLMUYO SECİM ZAMANI İŞLER DEĞİŞİYOR NASIL OLUYOR ANLAMIYORUM AKYAZI BELDESİ OLMUŞ BİR ÇİFLİK BEN YAZCAK BİRŞEY BULAMIYORUM YORUM YAZANLAR YAZMIŞ ZATEN BUNLARA GÜZEL Bİ DERS VERELİMHer seçim takdirname alıyor ya Akyazı.... En çok oyu verdi diye... Hakkettiğiniz de budur...Her dalda olduğu gibi Akyazı farkı şaşırmadık rekor elden bırakılmamalı daima ....yaşar yazıcı nerdesin mumla aranıyorsunMeraya dokunamazlar mera kanunu var doganın dengesi mera demekkSata sata akyazı belediyesinin yeri kalmadı yazık yazıkMAŞALLAH DEMEK LAZIMAkyazı'mızı abad ettiler. Otopark ve trafik sorunu çözüldü, artık trafik su gibi akıyor, Mahalle aralarının kaldırım ve yol sorunları çözüldü, Esnafın kaldırımları işgal edecek şekilde mal sergilemesi sona erdi, Çok mutlu bir Akyazı var Sorunlarımız bittiği için toplantının gereği kalmadı !!!!!ne güzel bir ilçede yaşıyoruz. hiç problem yok. maşallah sıfır sıkıntı.. acemeli projesi bitti. aksartepe projesi bitti. yollar kaymak.. terminali de yaptınızmı harika. akyazı halkının aklıyla ancak bu kadar alay edilebilir..Birkerede satmasinlar alsınlar.tasinmazlar bitince ne satacaklar acaba.allahtan meralara dokunamiyorlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Haziran 20:59