Bora: Erken seçimde Zafere inancımız tamdır

AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘ın 24 Haziran 2018 tarihinde almış olduğu erken seçim kararıyla tarihi bir sürecin içerisine girmiş bulunmaktayız.

Olağan kongremizle birlikte yenilenen tazelenen teşkilatımızda bu alınan karar büyük bir heyecan ile karşılanmıştır. Türkiye için ileri demokrasi için her zaman büyük adımlar atan AK Partimiz inşallah bu geçiş süreciyle de ülkemizin yükselişine önemli bir ivme kazandıracaktır.

Önümüzdeki süreçte AK Parti Akyazı teşkilatı olarak sahadaki aktifliğimizi arttırıp bu seçimde de Marmara Bölge birinciliği için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Sandık kurullarımızla, mahalle teşkilatlarımızla, gençlik kollarımızla, kadın kollarımızla ve ana kademe yönetim kurulumuzla teşkilat içi yapılanmamızı tamamlamış bulunmaktayız.

İlk günkü aşk ve heyecanla çok çalışıp seçimden mutlak zafer elde edeceğimize inancımız tamdır. İnşallah bu seçimde de kazanan milletimiz, demokrasimiz ve AK Partimiz olacaktır.

Önümüzdeki süreç Türkiye’mize, Sakarya’mıza, Akyazı’mıza, aziz milletimize ve AK Parti teşkilatlarımıza hayırlı uğurlu olsun.

19 Nis 2018 - 17:10 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

akyazılımisafiraliakyazılı - REİSİ CUMHURUMUZUN OYU ALLAH CC İZNİYLE ÖLMEZSEK GARANTİ.AMA AK PARTİ BU KADROYLA LİSTESİNİ YAPSIN 4 OY GARANTİ AK PARTİYE DEĞİL.niye bu millet size bir daha oy versin 16 yıldır bu ülkeyi siz yönetiyorsunuz.ve yönetemediğiniz için baskın seçime gidiyorsunuz.ekonomi bitik bitik olduğu içinde işcilerin promosyonuna kadar düştunuz.komşu ülkelerle aramızı açtınız .adam kayırması ile belediyelere yandaşlarınızı doldurdunuz adama ihtiyaç olmayan lakin yandaşlarınıza iş lazım diye kamudada personele doldurdunuz.kısaca ülkeyi yönetemediğniz için erken seçime gidiyorsunuz neden size bir daha bu millet oy versinBaşkanımıza ve yönetimine inancımız tam. İnşallah bu seçimde de en yüksek oyu alarak birinciliği kimseye kaptırmayacağız.türkiyemize hayırlı olsun inşl

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Nisan 17:10