BİZE SAHİP ÇIKSINLAR

Akyazı'da faaliyet gösteren İnanç Tekstil yetkilileri ilçeye iş imkânı sağlamak için bize sahip çıkmıyorlar diye dert yandı.

BİZE SAHİP ÇIKMIYORLAR Akyazı'da faaliyet gösteren İnanç Tekstil yetkilileri ilçeye iş imkânı sağlamak için bize sahip çıkmıyorlar diye dert yandı. Akyazı'da Faaliyet gösteren İnanç Tekstil firması sahibi Ender Evran 97 kişiye iş verdiklerini iş yerini büyüterek 200 kişiye iş imkânı sağlayabileceklerini fakat idarecilerden destek alamadıklarını belirtti. YER SIKINTIMIZ VAR İnanç Tekstil işletmecisi Ender Evran işletmemiz küçük bir alana sıkıştı kaldı.geniş alana ihtiyacımız var yeni makineler kurmaya ihtiyacımız var fakat yerimiz dar olduğundan kuramıyoruz.eğer alanımızı genişletirsek 97 kişi çalıştırdığımız işyerimizde yaklaşık 200 kişiye iş verebiliriz. SİYASİLER SADECE İŞÇİ GÖNDERİYOR İlçeyi idare eden siyasiler bize sadece işçi almamız için ricada bulunuyor.derdimizi soran yok.önce bize sahip çıkın işletmemizi genişletelim daha çok işçiye ihtiyacımız olsun bizlerde sizlerin gönderdiği işsizlere yardımcı olalım. Biz ilçeyi idare edenlerden işletme kuracak alan istiyoruz.karşılıksız hiçbir şey istemiyoruz buraya işletmenizi kurabilirsiniz deyip yer göstersinler dedi. BAŞKA İLLERE GİDİYORLAR İstanbuldan uzaklaşmak isteyen sektör öncelikle Akyazı'ya geliyorlar. işletme kuracak alan arıyorlar bulamayıncaya Düzce,Zonguldak Bartın gibi illere gidiyorlar. Bu işletmelere yardımcı olunsa yer gösterilse ilçeye birçok Çevreye duyarlı bacasız işletme gelecek. Böylece ilçedeki işsizliğin önüne geçilmiş olacak. İlçede işsiz kalmayacak. SEDAŞ'I AŞAMADIK 7 yıldır Akyazı'ya bağlı Alaagaç köyünde faaliyet gösteriyoruz. bölgede voltaj düşüklüğü sorunu var.bu nedenle işletmemizdeki makineler sık sık arıza yapıyor.defalarca Sedaş'a müracaat ettik.sorun çözülmedi.aslında sorunu Sedaş'ta bizlerde biliyoruz.Sorun Trafo yetersizliği fakat Sedaş sadece tahsilat peşinde masraf yapmak istemiyor. VASIFLI İŞÇİ YATİŞTİRMEK İşsizlerin en büyük sorunu vasıflı olmamaları. İnanç Tekstil olarak işletmemizde 2 adet sınıf hazırladık. Bu sınıflarda bölgedeki vasıfsız işçilere kurs vererek onları vasıflı hale getirmek b ir kısmına iş verirken bu kurslar sayesinde iş bulmalarında kolaylık sağlamak istiyoruz.

16 Ara 2010 - 00:00 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

İBRAHİMNUR YAŞAR - Devletine sahip çıkan mağdur olmaz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Aralık 00:00