Binbaşı Hekimoğlu'nun tayini çıktı

Yaklaşık 3 yıldan beri Akyazı Jandarma Komutanlığı görevini sürdürmekte olan Binbaşı Mustafa Hekimoğlu’nun tayini çıktı.

hekimoglu.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Binbaşı Hekimoğlu’nun Sakarya Erenler Kaçakçılık Organize suçlar şube Müdürlüğü görevine atandığı öğrenildi.

Yüzbaşı olarak geldiği Akyazı Jandarma komutanlığı sırasında jandarmayı her kese sevdiren ve kendisi de halkın sevgilisi haline gelen, bu görevde Binbaşı rütbesi alan Binbaşı Mustafa Hekimoğlu muhtemelen Haziran ayı sonunda Sakarya’daki yeni görevine başlamış olacak.

Binbaşı Hekimoğlu Akyazı’daki görevi sırasında halkla yakın ilişkiler kurduğunu, bu ilişkiler sonucu rahat bir görev yaptığını, önemli dostlar kazandığını belirterek fazla uzağa gitmiyorum. Uzun bir süre daha birlikte çalışacağız. Kapım herkese açık olacak dedi.

Akyazi.net ailesi olarak Binbaşı Mustafa Hekimoğlu’na yeni görevinde sağlık, başarı ve mutluluk  dileklerimizi iletiyoruz.

21 Haz 2018 - 00:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.