Bilal Soykan Oğlunu Sünnet Ettirdi

Kuzuluk eski belediye Başkanı, Akyazı ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Bilal Soykan’ın oğlu Ahmet Soykan, sünnet olarak erkekliğe ilk adımını attı.

HM31ZBY9A.jpg
yBsbvK.jpg
+12
Haber albümü için resme tıklayın

Kuzuluk eski belediye başkanı, Akyazı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Bilal Soykan, oğlu Ahmet Soykan’ın sünnet cemiyetinde iftarda davetlileri ağırladı.

Kuzuluk’taki hanesinin bahçesinde düzenlenen sünnet iftarı çevre camii imam hatiplerinin Kuranı Kerim tilaveti ile başladı.

Okunan Kuranı Kerim ve duaların ardından ezanın okunmasıyla oruçlar açıldı.

Bilal Soykan, sünnet iftarına katılan davetlilerle yakından ilgilendi.

21 Tem 2014 - 11:05 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

deryahakan - Allah geleceğini iyi etsin hayırlı ve sana layık bir evlat olsun inşallah başkanım.birinizin verdiği iftardada gariban olsunya.hocası kuyumcuyu çağırır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 11:05